Elinstallation under resan

Att resa måste vara en av meningarna med livet. Jag har varit på många ställen runtom i världen, och jag försöker att resa utomlands fler än tre gånger per år och då till ställen jag aldrig har besökt förut. Det är en ynnest att kunna resa på det här viset och jag försöker att dela med mig av mina upplevelser till så många som möjligt och öka kunskap och förståelse emellan olika kulturer. Jag bor i Norrköping och det är också där jag arbetar. Jag älskar mitt hus och trivs väldigt bra där, och man kan säga att jag har det som bas där jag laddar om mina batterier inför nästa resa. Ibland ser jag till att renovera under de tillfällen då jag inte är hemma. Det underlättar både för hantverkarna och för mig.

Denna gång anlitade jag en elektriker eftersom det var några nya elinstallationer som behövde göras i det nybyggda vardagsrummet. Jag kontaktade JS Installation, som jag anlitat förut och varit mycket nöjd med. Det blev lika bra denna gång som det alltid blir.