Christer B Transport AB

Hej på er allihopa och varmt välkomna till bloggen. Jag har haft en helt underbar semester med en resa utomlands bland annat men nu är jag igång och jobbar igen och det blev en rivstart här på jobbet. Det är ett lite mindre företag som jag jobbar på men att det är ett litet företag innebär verkligen inte att det är lite att göra. Nu har min chef öppnat en filial 10 mil från huvudkontoret i Borås och han tog hjälp av ett företag som hjälper till inom transport i Borås. Ett företag som heter Christer B Transport AB. 

 

Med deras hjälp har nu ett antal maskiner och en hel del annat transporterats iväg till denna filial och jag har fått i uppdrag att under de första veckorna vara på plats och se till att verksamheten kommer igång. Det innebär en del pendlande för mig men det är ändå okej för nu är jag ju pigg och utvilad efter semestern och har massor av energi. Jag tänker att ni som behöver hjälp med någon transport i Borås, antingen inom Borås eller hjälp med någon transport som ska gå lite mer långväga skulle kunna få god hjälp av Christer B Transport AB. Det här företaget är verkligen ett bra företag som satsar på att alla transporter som ska utföras genomförs både tidseffektivt och säkert. Alla transporter utgår från Borås men det finns möjlighet att erhålla transporthjälp i hela Sverige. Vi på vårt företag är som sagt riktigt nöjda med Christer B Transport AB och det tror jag inget annat utan att även ni kommer att bli om ni väljer det här företaget för någon transport i Borås. Det var allt för idag, men tveka inte att höra av er till Christer B Transport AB om ni vill veta mer.